Gitte Weeke

Sygeplejerske
f. 1959.

Ansat 01. januar 2014

Uddannet på Slagelse Sygehus, bred klinisk erfaring fra flere forskellige medicinske og kirurgiske afdelinger, hjemmesygeplejen samt fra mange årig erfaring som konsultationssygeplejerske i almen lægepraksis samt i speciallæge praksis for lungesygdommer og allergi.

Efteruddannelse i astma og allergi, rejsemedicin, sårpleje, diabetes, lungesygdomme, hjertesygdomme, psykiatriske lidelser, kommunikation og livsstilssamtaler, kostvejledning, mv.Sigrid Brandt 

Sygeplejerske
f. 1991

Ansat 1. oktober 2022

Professionsbachelor i sygepleje. Tidligere afdelingssygeplejerske og praksis sygeplejerske på regionssygehuset, i Aasiaat, i Grønland. Klinisk erfaring fra flere forskellige medicinske og kirurgiske afdelinger i Danmark og i flere år arbejde på hospice og derved en del palliativ erfaring. 

Efteruddannelse/kurser i palliation, smertebehandling, overvægt, livsstilssamtaler, kostvejledning, diabetes og neurologi. 

Sigrid er aktuelt på barsel


Kathrine Hvid

Sygeplejerske
f. 1984

Ansat 1. maj 2023

Professionsbachelor i sygepleje fra 2009. Arbejdet på kardiologisk afdeling en del år, hvorefter jeg skiftede til primær sektor som hjemmesygeplejerske i to forskellige kommuner. Derudover erfaring som konsultationssygeplejerske i almen praksis.

Jeg har bl.a. beskæftiget mig med astma, KOL, hjertesygdomme, diabetes, livsstils og kostvejledning, sår og palliation. Jeg har en efteruddannelse i kardiologi og klinisk ernæring og er uddannet Klinisk vejleder.


Mette Windsmose

Sygeplejerske

f. 1973

Ansat 1. februar 2024


Tilføj blokKolonnerKolonne

Anne Hjort Bentsen

Sygeplejerske

f. 1960

Ansat 1. april 2024

Frederik Wanting Rømer

Medicinstuderende
f. 1998

Ansat 1. december 2021

Læser medicin på Syddansk Universitet. Færdig til sommeren 2025.
Tidligere arbejdet på hjertemedicinsk forskningsafdeling på Gentofte Hospital samt i almen praksis i Hillerød.


Tilføj blokKolonnerKolonne

Tugce Yasar

Medicinstuderende

f. 2002

Ansat 1.december 2023

Læser medicin på Københavns Universitet.